Welcome Nom de Plume by A. Naselli scapbook

Welcome to the Nom de Plume by A. Naselli scrapbook
 

The Nom de Plume by A. Naselli scrapbook is a Curriculum Vitae.
We will tell a story about, what we done,
what we are doing and what will happens in the future regarding the brand.


Often new Jewelry will be presented on this site,

for puchasing please write to (wholesale and retail) - sales@nomdeplume.dk


Other Contact info:

e-mail: info@nomdeplume.dk
e-mail: press@nomdeplume.dk
web: www.nomdeplume.dk


Feb 2, 2011

Show review by Fashionweek live-Nom de Plume by A. Naselli A/W 2011

Vil han være eventmager, kostumier eller designer? 

 

Et komplekst univers

Der melder sig mange spørgsmål efter dagens show hos Nom De Plume by A. Naselli. Som vi har set tidligere hos Nom De Plume laver de ekstremt konceptbaseret beklædning, som findes svært at placere i en fast kategori mellem teaterkostumer og design. Desuden bliver disse teatralske beklædningsdele præsenteret i et skævt univers, der placerer sig mellem at være en teaterscenografisk, performeret installation og en event. Komplekst? Ja, er du vimmer!

Hvem er Alberto Naselli?

Men galskaben stopper ikke her. Under showet bliver vi indført i en tidslomme fra en svunden tid. Vi bliver præsenteret for musen Alberto Naselli, en historisk teaterpersonlighed, der har haft stor indflydelse på genren Commedia dell’arte, hvilket skulle være humor på højeste plan inden for italiensk teater i det 16. århundrede.

Klæd dig som ninja

I showets første del indføres vi et japansk ninjaunivers. Modellerne er klædt i alskens afskygninger af japanerroben over dem alle, kimonoen. En højtaljet udgave af en asiatisk slå-om-buks stylet med klassiske japanske træsandaler henledte min tanker på den legendariske sort/hvid samuraifilm De syv samuraier.

Den gale hattemager

Temaet skifter, og vi lander nu i et mere vestligt udtryk. Find kåren frem, for nu er det tid til løse hør- og blondeskjorter, samt veste og en lang uldfrakke. Der var heller ikke sparet på hverken ridestøvler eller vagabondlignende høje hatte. Johnny Depp som den gale hattemager i Alice i Eventyrland.

Hvad er meningen med galskaben?

Det er super fedt med et univers, der efterlader et rum eller nærmere meningsmæssigt tomrum til at publikum kan opdigte sig egen historie inden for rammerne. Forvirringen er dog total! Hovedet emmer af ubesvarede spørgsmål. For hvad var dog meningen med galskaben? Hvad laver denne performance på CFW? Hvilke butikker tager disse varer hjem? Hvilke tendenser kan der udledes? Eller skal det hele blot ses som en kilde til inspiration? Eller skal det skabe debat? FWL forsøger at finde svaret….
.


Thank you for the great review by Fashionweeklive

No comments:

Post a Comment